Puhkpillisuvi 2018 – Perkussivne stardipauk

04.juuli kell 18.00
Sakste Maja hoov

Kavas:
“Klassikatähed 2018” võitja
TANEL-EIKO NOVIKOV
Soojendust teeb Lihula Muusika- ja Kunstikooli löökpilliansambel

SISSEPÄÄS TASUTA
AVATUD KOHVIK

Võimalus toetada noorte muusikute algatusi
Kohtumiseni Sakstes


17-aastane Tanel-Eiko Novikov oli tänavuse “Klassikatähtede” võistluse noorim osaleja. Ta õpib Tallinna muusikakeskkoolis 11. klassis Kristjan Mäeotsa juures. Tanel on kaasa löönud paljudes kohalikes muusikaprojektides, osalenud edukalt rahvusvahelistel konkurssidel Itaalias ja Venemaal, saanud esikohti USA videokonkurssidel. See kõik on nõudnud palju harjutamist ja uue repertuaari õppimist.

Tanel seab endale üha uusi eesmärke ja töötab selle nimel, et tulevikus löökpillimängu uusi tuuli tuua. “Selleks, et inimesi saalidesse saada, tuleb neile pakkuda midagi omapärast, olla ise energiline ja pühendunud,” leiab ta.

uudis – err.ee
31.03.2018

Fotod avaürituselt
Ain Saare

1 thoughts on “Puhkpillisuvi 2018 – Perkussivne stardipauk

  1. Pingback: Galerii: Vabaõhukontserdite sarja Puhkpillisuvi 2018 fotomeenutused

Comments are closed.